Een moment geduld...

Trainers

Vanaf 2018 worden de tennislessen op onze tennisvereniging verzorgd door trainers Ruben Eertink, Tjeerd Bakker en Wietse Post. Om hen beter te leren kennen stellen zij zich kort voor.

Ruben Eertink

Mijn naam in Ruben Eertink, 31 jaar jong en kom uit Almelo. Sinds mijn 8ste beoefen ik de allerleukste sport die er is; tennis. Ik speel met name wedstrijden op niveau 4 tijdens toernooien, competitie en FTO.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB, omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Die wens is al direct vanaf 2015 werkelijkheid geworden. Ik heb in de tussentijd bij meerdere tennisclubs ervaring opgedaan, maar vanaf 2018 richt ik mij volledig op T.C. Vriezenveen en T.C. de Mors.

Naast het vak tennisleraar ben ik ook nog werkzaam als activiteitenbegeleider op het gebied van sport en spel bij een zorgboerderij in Enschede.

Verder wil ik mij zoveel mogelijk door ontwikkelen op het gebied van tennis. Diverse cursussen, zoals tenniskids, technisch presteren en competitie training heb ik al doorlopen.

Laten we er met zijn allen een mooie tijd van maken!
Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

Tot snel op (of rondom) de tennisbaan!

Tjeerd Bakker

Mijn naam is Tjeerd Bakker, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriendin in Almelo. Sinds mijn 8e jaar ben ik competitief tennis gaan spelen bij ATC Veenhorst en ATV Luctor et Emergo in Almelo.

Naast de begeleiding van de Almelose tennisverenigingen heb ik als junior-lid begeleiding en tennislessen van de Nederlandse Tennisbond (KNLTB) gehad. Momenteel speel ik in het tweede team van ATC Veenhorst op zaterdag (samen met de andere trainer Ruben Eertink).

Tijdens mijn opleiding HRM & Psychologie heb ik tennislessen verzorgd aan zowel recreanten als competitiespelers via o.a. de Tennisfactory. De jaren hierna heb ik mij gefocust op de werkzaamheden als HR-professional. Zo heb ik gewerkt als coach, arbeidsbemiddelaar en werk ik nu als HR Manager bij een kunststoffenproducent. Daarnaast heb ik mij de afgelopen periode als fulltime tennisleraar gefocust op T.C. Ommen en T.C. Vriezenveen.

In zowel mijn werk als HR-professional als tennisleraar geloof ik in een persoonlijke aanpak met een individueel plan. Dit plan komt samen met de speler tot stand en hierop stem ik mijn coaching en begeleiding af. Om mijn werk als tennisleraar, tenniscoach, coach en HR-professional te kunnen combineren heb ik besloten om mijn taken bij T.C. Ommen neer te leggen.

Ik zie met veel enthousiasme en passie uit naar mijn werkzaamheden bij T.C. De Mors. Graag tot snel op het tennispark van T.C. de Mors!

Wietse Post

Introductie volgt.